Полузащитникът на Байерн Мюнхен Кингсли Коман увери, че през следващите три сезона със сигурност ще бъде част от баварския колос.

Както е известно, той играе като преотстъпен от Ювентус до следващото лято, но Байерн може да го закупи за 21 милиона евро.

Куриозното е, че именно Коман закла "бианконерите" на осминафиналите в Шампионската лига, когато след негови асистенция и попадение Байерн обърна Юве от 0:2 до 4:2 на стадион "Алианц Арена".

"В следващите три години се виждам единствено като част от Байерн Мюнхен", отсече новоизпеченият френски национал, който е една от най-приятните изненади на сезона.

"За мен Висшата лига е най-интересното първенство в света. Моята кариера е в началото си, човек никога не знае. Висшата лига е място, на което всеки един футболист би искал да играе."

"Искам да се подобрявам с всеки изминал ден. Голямата ми цел е да стана най-добрият футболист в света, макар още да съм далеч от това ниво. Предстои ми много работа, но навярно един ден ще успея", добави Коман пред вестник "Гардиън".