Треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти констатира след поражението с 0:1 от Атлетико Мадрид снощи, че неговият тим не е показал инстинкта на убиец.

"Ние контролирахме мача, но не бяхме достатъчно решителни и агресивни в единоборствата. Загубихме твърде много топки и играхме твърде бавно", коментира италианецът.

"Беше труден мач, какъвто очаквахме да бъде. Можехме да се представим доста по-добре. Загубихме някои топки и бяхме наказани на контраатака. Те вкараха и ние се опитахме да се върнем, но бяхме прекалено мудни и затова мисля, че нямахме чак толкова много положения, с които можехме да се върнем в мача."

"Винаги е тъжно, когато губиш. Никога не искаш да губиш. Сега трябва да анализираме срещата и да видим къде сме сбъркали, какво сме свършили както трябва и да продължим напред. Сега сме в началото на сезона. Все още имаме шанс да излезем на върха в групата, а за целта ще трябва да победим Атлетико у дома."

"Срещу отбор като Атлетико трябва да си доста по-бърз и да използваш положенията си. Не играхме добре, но това е само един мач. Следващия път ще бъдем по-добри", завърши Анчелоти.