Треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти похвали своите момчета след победата с 2:0 над Борусия Мьонхенгладбах, с която беше сложен край на серията от 4 поредни мача без успех срещу "жребчетата".

"Моите футболисти са интелигентни. Ние бяхме наясно, че сме сбъркали във Франкфурт и днес показахме добра реакция. През първото полувреме ние показахме наистина много добра игра с висок интензитет. Навярно представянето ни през първата част беше най-доброто ни през този сезон", започна своя коментар италианецът.

"Много съм доволен от продукцията ни, но второто полувреме не беше толкова добро като първото. Но и Борусия Мьонхенгладбах заигра по-добре и ни създаваше проблеми. Ние показахме добър контрол, баланс и се защитавахме много добре. Бяхме доста внимателни и преди почивката, защото знаехме, че нищо не е решено."

"Селфито на Дъглас Коста след попадението му? Разбира се, че искам играчите да останат фокусирани върху играта през цялото време, но това може да се случи. Той направи добър мач и мога да му го простя. Навярно следващия път ще дойде при мен, за да се снимаме заедно", добави Карлето с усмивка.