Защитникът на Байерн Мюнхен Матс Хумелс е на мнение, че най-големият талант в европейския футбол в момента играе в бившия му отбор Борусия Дортмунд.

На въпрос в Туитър кой е най-добрият младок в момента, Хумелс отговори с линк към профила на Осман Дембеле. По-късно 19-годишният французинът гордо публикува на страницата си мнението на световния шампион.

Дембеле беше закупен миналото лято за 15 милиона евро от френския Рен и вече е един от най-добрите футболисти в Бундеслигата и Шампионската лига, записвайки общо 13 асистенции в двете надпревари.

Двамата с Хумелс се разминаха, защото защитникът реши да се завърне в родния си Байерн. Доста потребители упрекнаха Матс за мнението му.

"Можеше да посочиш Кимих", "Сега можеше да си съотборник с Дембеле" и "Ти си предател! Познаваме тези тактически номера. Дортмунд не е супермаркет на Байерн" са само част то коментарите, които Хумелс трябваше да прочете.

Интересното е, че съотборникът на Хумелс в Байерн Ренато Санчес изобщо не влезе в сметките му, макар официално да беше избран за най-талантлив тийнейджър миналата година, докато Дембеле остана едва пети в класацията.

Португалецът обаче още не може да се аклиматизира в Байерн, докато Дембеле прави истински фурор.