Мюнхенският вестник "Тагесцайтунг" разкри каква е била причината за гнева на Ариен Робен, който изпусна нервите си в края на мача с Борусия Мьонхенгладбах.

Баварците спечелиха с 1:0 и дръпнаха с цели 13 точки на върха в Бундеслигата, но настроението на холандецът беше минорно.

При смяната си с Ренато Санчес опитното крило буквално удари ръката на младия си колега, а след това отказа ръкостискане с треньора си Карло Анчелоти. Не пожъна успех и синът на Карлето - Давиде, който също остана с "празни ръце"...

Поведението на Ариен предизвика бурен смяха сред футболистите на пейката. Франк Рибери, Джером Боатенг, Чаби Алонсо, Рафиня и Хуан Бернат се заливаха от смях, но на Робен изобщо не му беше забавно.

Оказа се, че бързакът не е бил ядосан на Анчелоти заради смяната си пет минути преди края на редовното време, а е бил бесен на... Роберт Левандовски. Причината: малко преди да бъде сменен, Робен се развика на поляка заради егоистично отиграване в наказателното поле.

"Можеш да му подам топката, но реших да шутирам. По време на мача трябва да вземеш бързо решение. Ариен беше разочарован в този момент, но ние нямаме проблем помежду си", коментира Левандовски.