Галерия

Треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти коментира сезона след победата с 6:0 над Волфсбург днес, която донесе рекордната пета поредна и общо 27-а титла на Германия за баварския колос.

"Мотивацията ни днес беше много голяма. Разбира се, че последните две седмици бяха трудни за нас, но ние ги използвахме като мотивация. Този сезон в Бундеслигата беше един фантастичен опит за мен. Целият отбор свърши много добра работа. Искам да благодаря на този фантастичен клуб, който е като едно семейство", коментира италианският специалист.

"Имам щастието да бъда тук с тези прекрасни играчи и феновете ни, които ни подкрепяха постоянно през цялата кампания. Ние заслужихме титлата си и играхме много хубав футбол. Сега е времето да празнуваме и да се насладим на момента."

"След това ще се подготвим по най-добрия начин за новия сезон. Можем да се представим и по-добре. Можехме да имаме малко повече късмет в някои ситуации в Шампионската лига и за Купата на Германия. Но ще си вземем поуката и ще бъдем по-силни догодина. Имам щастието да се ползвам с пълното доверие на Карл-Хайнц Румениге, на Ули Хьонес и на целия клуб. Това е много важно за един треньор", добави Карлето.