Треньорът на Байерн Мюнхен Карло Анчелоти защити Ренато Санчес от критиките към него. Специалистът коментира и напрежението в отбора, за което се пише през последните дни.

Вчера крилото Франк Рибери прояви буйния си нрав и трябваше да бъде успокояван от Карлето заради остри влизания в краката на Томас Мюлер и Артуро Видал на тренировка.  За Джером Боатенг пък се твърди, че е недоволен от факта, че не играе редовно и затова ще търси разговор с босовете в края на сезона.

"Джером Боатенг беше контузен и затова не играеше редовно. Той е наш футболист, важна част от отбора и ще остане в Мюнхен. Франк не разбира решенията ми, когато го играя съдия в тренировките. Но съм сигурен, че съм възможно най-добрият арбитър в Байерн", коментира италианецът.

"Това е първият сезон на Ренато Санчес. За млади играчи е трудно да свикнат веднага с новата култура и системата на игра. Ние бяхме търпеливи с него. Разбира се, че очаквахме повече в тактически и технически план. Но през следващия сезон той ще получава повече шансове, за да покаже качествата, които не демонстрира през този", добави Анчелоти.