Галерия

Някои от футболистите на Байерн Мюнхен разкритикуваха шоуто на стадион "Алианц Арена" в събота, когато на почивката с мача с Фрайбург, на терена се изявяваше поп-певицата Анастейша.

Това забави началото на второто полувреме с 8 минути и предизвика гнева на треньора на гостите Кристиан Щрайх. Оказа се, че крилото на домакините Ариен Робен се е извинил на специалиста за забавянето, изразявайки своето възмущение от ситуацията.

"Ариен дойде при мен, извини се и ми каза "Не може така. За вас това е лайн**а работа". Това беше футболен мач и точно той беше най-хубавото нещо на стадиона. Лудост е да чакаш 8 минути за началото на второто полувреме. 

Централният защитник на Байерн Матс Хумелс добави: "Ако е преди мача - добре. Но да го правиш на полувремето, това не беше правилният момент. Двата отбора са готови и чакат да излязат на терена. Фрайбург все още се бореше за нещо и затова разбирам техните претенции. Шоуто става все повече и за мен не е толкова впечатляващо, но очевидно има място във футболните мачове".