Крилото на Байерн Мюнхен Ариен Робен се изказа изключително критично към играта на отбора при снощната победа с 3:0 над Андерлехт.

"След червения картон на техния играч ние трябваше да покажем много повече агресия и да доминираме над тях. Трябваше да играем с по-високо темпо и да имаме желание да им вкараме още голове. Играхме така, все едно им водим с 5:0, но имахме само един гол преднина", отсече холандецът.

"Какво щеше да се случи, ако те не бяха уцелили гредата в началото на второто полувреме? Публиката заслужава своето, трябваше да натиснем газта. Крайното 3:0 е добре, но с оглед развитието на мача трябваше да ги застреляме с 5:0."

"Трябва да се замислим и да покажем по-голяма страст, за да вкарваме головете. Да, критичен съм, но ние сме Байерн и винаги искаме да показваме най-доброто от себе си."

"Интервюто на Левандовски? Трябва да се фокусираме върху футбола. Не трябва да говорим много, а да показваме реакция на терена. Това не важи само за него. Но това е Байерн, тук винаги се случва нещо. Трябва да се погледнем в огледалото и да бъдем критични. Трябва да покажем, че можем и по-добре", добави Робен.