Бившият футболист на Байерн Мюнхен Дитмар Хаман е на мнение, че босовете на баварския колос не са застанали зад треньора Карло Анчелоти в тежките дни, в които италианецът беше критикуван от медиите за играта на отбора.

"Байерн не играе толкова доминиращо, както при Пеп Гуардиола и това се дължи на Карло Анчелоти. Но на мен ми липсваше подкрепата към него през тези дни. Липсваше ми подкрепата на Хасан Салихамиджич, Ули Хьонес и Карл-Хайнц Румениге към треньора", коментира Хаман пред телевизия "Скай спорт".

"Защо в Мюнхен взеха треньор, който рядко е налагал млади таланти във водените от него отбори? Байерн знаеше, че в следващите години трябва да смени поколенията. Но това са въпроси, на които трябва да си отговори ръководството."

"Интервюто на Роберт Левандовски разкри колко деликатна е ситуацията в Байерн. Той каза истината - парите управляват света. И Байерн не може да поддържа темпото на ПСЖ или Реал Мадрид. И е нормално Левандовски да мисли за Реал, защото там ще има много по-добри възможности за успех."

"Вътре в отбора на Байерн се усеща вакуум на силата. Лидери като Лам и Алонсо се отказаха, а те се грижеха за козметиката в тима. Сега това липсва и лично аз оставам с усещането, че всеки прави каквото си иска", добави легендата.