Крилото на Байерн Мюнхен Ариен Робен приветства новия-стар треньор Юп Хайнкес, който беше назначен на поста за рекорден четвърти път в понеделник.

Както е известно, именно холандецът беше сочен за един от петимата тартори в съблекалнята, които са влошили своите отношения с предишния треньор Карло Анчелоти и в крана сметка са предизвикали уволнението му.

"Разбира се, че останах изненадан от назначаването на Юп Хайнкес, в положителния смисъл на думата. Беше странно, защото бях в Холандия и научих за новината там. Имаше много медийни спекулации, а името на господин Хайнкес не беше намесено и затова за мен също беше изненада", коментира Робен пред клубната телевизия.

"Радвам се, че господин Хайнкес и неговият екип са отново тук. Уверен съм, че можем да се върнем в правия път в следващите седмици, започвайки от утре. Очаквам да имаме добър съвместен период в Байерн."

"Сега всичко зависи от нас. Ние трябва да покажем какво можем на терена. Изоставаме на пет точки от Борусия Дортмунд и не трябва да им позволяваме да се откъснат още повече. Нужно е да влезем в серия и да се подобрим. Сигурен съм, че ще вдигнем нивото си. Трябва да покажем характер", добави Ариен.