Халфът на Байерн Мюнхен – Артуро Видал, е решил да приеме евентуална оферта на Интер, съобщава Tuttosport.

"Нерадзурите" искаха чилийската звезда още през лятото, но тогава Карло Анчелоти заяви, че той е непродаваем. След неговото уволнение обаче положението с латиноса може да се промени.

Начело на баварците се завърна легендата Юп Хайнкес и торинското издание отбелязва, че при успеха с 3:0 над Селтик в Шампионска лига, Видал се е появил в игра като резерва. В материала се допълва, че това е знак за евентуална раздяла, но се пропуска фактът, че Артуро имаше контузия, която му попречи да играе и при разгрома с 5:0 над Фрайбург в Бундеслигата.

Tuttosport  съобщава още, че бившият ас на Ювентус мечтае да се завърне в Серия "А" и единствената опция за подобна стъпка е именно Интер. "Нерадзурите" обаче трябва да продадат някой ключов играч, за да купят Видал, тъй като са под мониторинг от УЕФА относно финансовия феърплей.

Не е изключено това да е Марсело Брозович, чиято цена започва от 35 милиона евро. Не е сигурно, че някой голям клуб ще прави грандиозна селекция по време на сезона, което може да отложи завръщането на Видал на Апенините, заключва италианската медия.