Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg!

Всеки петък ще ви предоставяме нашата нова рубрика "Бисери на седмицата". В нея вие ще можете да видите любопитни изказвания и коментари на известните личности от спорта през последните седем дни.

Предоставяме ви нашият избор от лафове за изминалите няколко дни, а вие може да прецените кой от тях ви харесва най-много.

Приятно забавление! :)


"Никога няма да уважавам Луис Ван Гаал, защото той е боклук като човек" - мениджърът на Ман Юнайтед не е особено симпатичен на Христо Стоичков, който беше негов възпитаник в Барселона.

"Ганчев каза, че борчовете на ЦСКА са повече от въшките на кучето му" - Венци Стефанов коментира за възможността Ганчев да поеме властта в ЦСКА.

"Ще играя без пари, за да спечелим Шампионска лига" - нападателят на Ювентус Алваро Мората е готов да на всичко, за да спечели най-силния клубен турнир отново.

"Не разбирам от вратари" - Ивайло Петев обясни решението си да заложи на Николай Михайлов вместо на Владо Стоянов срещу Италия.

"Томов даде акциите, за да не го замерят отново с камъни" - Георги Илиев-Майкъла по повод ръководните промени в ЦСКА.

"Нека ме мисли за дупка! Аз си имам други проблеми и не ме интересува какво смята Гуардиола" - защитникът на Борусия Дортмунд Невен Суботич реагира на мнението на Пеп, че сърбинът е най-слабият защитник на "жълто-черните".

"Скандалите няма да се отразят на ЦСКА" - треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев май е голям оптимист за "Червените".

"В Юве само плямпат" - нападателят на Манчестър Юнайтед Радамел Фалкао коментира спекулациите, че италианският шампион иска да го привлече.

"Въпроси? Да решава судоку" - президентът на Левски Тодор Батков отговори на трите въпроса, зададени му от председателя на търст „Синя България“ Васил Колев.

"Искаш ли да видиш тигъра" - вратарят Бохемианс Милан Швенгер има нетрадиционни методи за свалка. Не е ясно дали новата Мис Чехия Никол Швантнерова е останала впечатлена от офертата...

"Не зная кога ще се върна и започвам да се изнервям" - крилото на Байерн Мюнхен Франк Рибери става неспокоен заради травмата в глезена.

"Ливърпул е сред най-великите сили в съвременния футбол" - мениджърът на "мърсисайдци" Брендън Роджърс май не живее в реалността.

"Предпочитам да стоя на пейката на Байерн, отколкото на тази на Ливърпул" - стражът на баварците Пепе Рейна избрал по-малкото зло.

"Дзампарини е лъжец. Нека покаже офертата, която сме отправили за Дибала" - Арсен Венгер относно признанията на боса на Палермо, че сицилианци са получили предложение от Арсенал.

"Детска градина"- така Тодор Батков определи ултиматума на тръст „Синя България“ за акциите си.

"Не съм лаком за пари хлапак. Не е важно колко коли ще карам и колко къщи ще си купя" - Рахим Стърлинг в интервю пред Би Би Си.

"Ще обядвам с Вацке, стига да ме покани" - изпълнителният директор на Байерн Карл-Хайнц Румениге готов да стопли охладнелите си отношения с боса на Борусия Дортмунд.

"Ники е закърмен вратар" - Бисер Михайлов остана доволен от представянето на внука му на мача България – Италия (2:2).

"Знаеш ли какво ми е хубаво в Маями... топличко, а тук е студено" - Стоичков за евентуалното си завръщане на "Българска армия".

"Не искам Левски да играе във "В" група. Това е някаква перверзия. Трябва да си пия хапчетата, ако го искам" - Васил Колев не е съгласен Левски да започне на чисто.

"Не става за Байерн, защото не обича да има съперници срещу себе си" - крилото на баварците Франк Рибери не иска Кевин Де Бройне в Мюнхен.

"Не очаквах феновете на Ливърпул да пеят за мен" - Фернандо Торес след благотворителния мач между отборите на Стиви Джи и Джейми Карагър.