Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg!

Представяме ви поредната порция от рубриката ни "Бисери на седмицата".

В нея както винаги вие ще можете да видите любопитни изказвания и коментари на известните личности от спорта през последните седем дни.

Предоставяме ви нашият избор от лафове за изминалите няколко дни, а вие може да прецените кой от тях ви харесва най-много.

"Люпко Петрович е шовинист! Не знае дума български, ако беше в Германия още на втория ден да е започнал да учи немски. От колко време вече у нас? Много го хвалят, но той е с остаряло мислене. Добре, че преди беше Наско Сираков да му бърше г*за."

Бившият нападател на Левски Петър Курдов отправи остри критики към "сините" и Люпко Петрович за отпадането от Марибор във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

"Щях да плувам до Барселона, за да подпиша"
Новото попълнение на Барселона Самюел Юмтити призна, че е бил готов да плува от Франция до каталунската столица, за да подпише с "блаугранас".

"Затворих устата на татко с трансфера в Барса"
Новото попълнение на Барселона Люка Дин призна, че е сбъднал голямата си мечта, преминавайки в редиците на испанския шампион.

„Лъжат, че съм дебел, вижте ме по бельо"
От няколко дни нападателят на Партизан Валери Божинов е разнасян из сръбските и българските сайтове и вестници, че бил дебел. Ама толкова дебел, че едва тичал. 

"Лудогорец харчи по 50 млн. евро на сезон, ние дължим толкова"
Треньорът на Цървена звезда Миодраг Божович е респектиран от разградчани

"Искам да съм титуляр!
Българският полузащитник на Ковънтри Владо Гаджев чувства, че е готов за място в отбора

"Ще съм Бог в Манчестър"
Новата звезда на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович отговори в типичния си стил на Ерик Кантона, който преди дни заяви, че той е кралят на Манчестър, а Ибрахимович може да бъде само принца.

„Нашата Мила стана словенка“
Легендата на ЦСКА и футболист №1 на България за всички времена Христо Стоичков се изгаври сериозно с Левски, след като "сините" за пореден път отпаднаха нелепо от Европа.

Четете ТУК още спортни бисери!