Здравейте, уважаеми читатели на Gol.bg! 

Представяме ви поредната порция от рубриката ни "Бисери на седмицата".

В нея както винаги вие ще можете да видите любопитни изказвания и коментари на известните личности от спорта през последните седем дни.

Предоставяме ви нашият избор от лафове за изминалите няколко дни, а вие може да прецените кой от тях ви харесва най-много.

Приятно забавление! :)

"Кои, за бога, са тези от Лудогорец? Банда фермери!"
Бившият футболист на Челси и настоящ водещ в клубния ТВ канал Джейсън Кънди използва обидни квалификации по адрес на играчите на Лудогорец

"Какъв гранд е ЦСКА? На "Армията" е пълно с катерички и бежанци"
Легендата на ЦСКА Георги Димитров-Джеки сериозно се изгаври с армейците.

"Ще бием Беларус и ще се класираме на Световното"
Явно Димитър Пенев все още живее в 90-те години

"В Лудогорец са комплексари!"
Това обяви мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков

"Намираме се в скапана ситуация"
Меси е разочарован от загубата с 0:3 от Бразилия

"Роналдо няма качествата на Меси"
Бившият нападател на Виляреал, Манчестър Юнайтед и Атлетико Мадрид – Диего Форлан, изрази мнение кой е най-достоен да спечели Златната топка за 2016 г.

"Бразилците са се наср*ли от страх"
Учудващо голямо самочувствие демонстрираха медиите в Аржентина преди срещата с Бразилия, която завърши с победно 3:0 за кариоките

"Казах на Роналдо да спре с цирковете"
Селекционерът на Португалия Фернандо Сантош разказа за първите си впечатления от настоящата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо.

"Шиърър и Райт ще ме пляскат, докато съм чисто гол на челна стойка"
Английската футболна легенда Гари Линекер втрещи феновете на играта с нов облог, който самият той предложи в социалната мрежа Туитър. Водещият на рейтинговото предаване Match of the Day гарантира, че ще се съблече чисто гол и ще направи челна стойка, ако неговият любим Лестър успее да защити титлата си.

"Не ми пукаше за играта, исках победата на всяка цена"
Наставникът на Борусия Дортмунд Томас Тухел коментира след гръмката победа с 5:2 в Хамбург, че успехът е бил задължителен с оглед неприятната серия без победа в последните четири кръга.

"А дали аз не нарекох Меси "задник"?!"
Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола защити помощника си Микел Артета, който беше замесен в скандал със звездата на Барселона Лионел Меси.

Още спортни бисери четете ТУК