Бившата нежна половинка на световния шампион по бойно самбо за 2008 г. Благой Иванов - Златка Димитрова, ще участва в снимките на най-новия български филм - „Корпус за бързо реагиране“. 

"Мис Плеймейт" за 2009 г. обяви, че няма да е просто статист и дори има реплики. В „Корпус за бързо реагиране“ Златка Димитрова ще си партнира с Башар и Карла Рахал, Диана Любенова, Ивелин Найденов, Мариан Вълев, Фахрадин Фахрадинов, Стойко Пеев и др.


„От малка се занимавам с изкуство, дори майка ми ми е казвала, че съм родена за актриса. Участвала съм в 2-3 филма, но в „Корпус за бързо реагиране“ ми е първата роля с реплики, не съм просто статист, играя богата клиентка“, сподели Златка Димитрова.


„Режисьорите ми имаха доверие. Не, че искам да се хваля, но моите снимки свършиха най-бързо, за един ден. Даже като приключихме, режисьорът Станислав Дончев ми каза: „Не очаквах да се справиш толкова добре. Явно имаш заложби“, с гордост разкри Златка.


Както е известно, Багата заряза Димитрова през лятото. Преди това сексапилната мацка беше гадже на нападателя на Ботев Пловдив - Наско Курдов, с когото се разделиха по-доста скандален и неприятен начин. След това Димитрова мина през завивките на гребеца Иво Янакиев и фехтовача Радо Стоянов.