Кубрат Пулев коментира юбилейната си 20-а победа в професионалния бокс. Снощи Кобрата победи хърватина Ивица Перкович с отказване в 4-тия рунд на международна гала-вечер на професионалния бокс в Рощок.

"Радвам се за тези хора в залата - доста българи бяха дошли отвсякъде. Радвам се, че още един път зарадвах хората и постигнах още една победа. Радвам се и за хората пред телевизорите".

"Ситуацията бе доста изнервена, но в големия спорт мръсните номера присъстват. Но аз гледам оптимистично", заяви Кобрата пред "Диема", цитиран от БТА.

За Ивица Перкович, който му бе определен за съперник в последния момент: "Да се правя на герой, че ми е било много трудно, няма да съм аз. Напрежението присъстваше, гледах да бъда максимално концентриран и знаех, че ще падне от ударите".

За евентуален мач с украинеца Владимир Кличко, който притежава световните титли в тежка категория на четири различни федерации, в това число и на Международната федерация по бокс /ИБФ/, където Кубрат Пулев е официален претендент за титлата:

"Лично се надявам да се случи да има българин, който се изправя за световната титла в тежка категория. Очаквам още повече номера, задкулисни настройки от Кличко. Аз съм се въоръжил с търпение. Той трябва да реши кога ще се състои мачът, или да оваканти титлата на ИБФ".