Британецът Тайсън Фюри обяви след сензационната си победа над Владимир Кличко, че в бокса настъпва нова ера и смело каза, че той ще бъде най-харизматичният шампион от времето на Мохамед Али.

Галерия
27-годишният англичанин успя да детронира шокиращо украинеца след единодушно съдийско решение и така успя да вземе титлите му от четири организации.

"Днес започва нова ера в бокса и мога смело да обещая, че аз ще бъда най-харизматичният шампион от времето на Мохамед Али. Господ е планирал това да стане още от моето раждане през 12-и август 1988 година. Искайте и ще получите! Помолих Бог за дете и той ми го даде. Помолих го за победа и той ми я даде", обяви Фюри пред камерите на "Скай Спортс".

"Кличко бяга дълги години от мен. Хората могат да говорят за мен каквото си поискат. 

"Сбъдна се моята мечта. Искам да отдам заслуженото и на съдиите. Влад, ти си голям шампион, но днес беше моят ден. Видяхте, че правих необичайни неща на ринга. Такова нещо в мач за титли от тежка категория може да се види в Америка, но сега сме в Германия. Правих неща немислими за другите боксьори. Никога никой не ги е правил. Успях да ядосам Кличко. Радвам се на победата повече от всичко.