Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев сподели, че все още травмата на ръката му не е излекувана още. Кобрата е очаквал Тайсън Фюри да бъде ощетен в мача си в Владимир Кличко.

„Мисля да си играя моята игра, да гоня моя стил и моите силни страни. Въпросът е да победим“, коментира Кубрат Пулев пред Нова телевизия по повод предстоящия му мач на 5-и декември.

Кубрат Пулев се готви за двубоя си срещу американеца Морис Харис. Мача ще можете да наблюдавате в Gong Play и по Diema sport.

„Понеже нямаше време за много почивка от предишния мач до сега не ми е съвсем възстановена ръката. Правим процедури, които облекчават самата травма, но мисля, че така ще мога да боксирам. Въпреки, че има болка въпросът е концентрацията да е толкова добра, че да не мисля за болката“, заяви още Кубрат.

Попитан за сблъсъка между Тайсън Фюри и Владимир Кличко и победата на Фюри, Кобрата отговори: „Не очаквах да му дадат победа при условие, че там всичко е преценено и се предвижда до най-малката подробност. Очаквах да го ощетят. Изненадат се определено.“