Британецът Тайсън Фюри и украинецът Владимир Кличко засега не могат да се договорят за мястото за провеждането на срещата-реванш.

27-годишният световен шампион по бокс за професионалисти в тежка категория на три федерации Тайсън Фюри призна, че са му предлагали да проведе бой без присъствието на журналисти на кораб пред 120 ВИП-персони.

"Ние имахме предложение да се срещнем на кораб без журналисти, само със 120 богати гости, каза Тайсън Фюри пред Скай Спортс.

"Това беше интересно предложение, но аз не мисля, че то е уместно. Бой от такъв мащаб трябва да бъде видян от целия свят, а не от 120 богаташи. Би било твърде егоистично от страна на тези хора да постъпим така.

Между мен и Владимир отношенията са само делови. Той беше на моя път към титлата и на мен ми се наложи да го махна. Надявам се отново да направя това. Но на мен много ми се иска да се срещна с някои боксьори."

"Например с Дионтей Уайлдър. Настина, той трябва да се справи с Александър Поветкин. Това ще бъде сложно изпитание за Уайлдър. Но аз се надявам, че ние ще успеем да се срещнем в най-важния бой".