Кубрат Пулев заяви в първите си думи след победата над Кевин Джонсън в "Арена Армеец", че не е в най-добрата си форма и сега, като официален претендент за световната титла, ще се подговтви максимално добре, за да има шанс за победа.

"Противникът не беше никак лек, супер неудобен. С повечето си опоненти е играл цял мач и има загуби от сериозни боксоьори. Разбира се, че го надиграх и важна е победата. Невероятна публика, благодаря на всички хора в залата и още един път ще кажа, че българите са много емоционални и им благодаря за подкрепата."

"Определено беше трениран, в началото бе свеж и опасен. След това гледах да няма изненади. Надиграх го с по-точни удари, които му повлияха последните рундове. Навежда главата, иначе ще бъде нокаутиран, това е част от играта. Опитах, играх до последно за нокаут, но не успях да намеря точния удар. 

"Надявам се и се моля на Господ да се случи мача за световната титла. Трябва здрава работа и ще се трудя още повече, защото не съм показал всичко, на което съм способен. Имам енергия и има какво да покажа. В момента не съм в блестяща форма. Очаквам и съм готов да вляза в здрава подготовка за световната титла, за да бъда не само адекватен, а и да победя.", завърши Пулев, който обра аплодисментите от всички в залата.