Днес бе открит четириметров графит на интерконтиненталния шампион в тежка категория на Световната боксова асоциация и претендент за световната титла - Кубрат Пулев. Събитието се състоя на бул. "Симеоновско шосе" и Околовръстен път. 

Кубрат увери, че преговорите за евентуален двубой между него и Антъни Джошуа вече са започнали, тъй като нашият боксьор е официален претендент за една от титлите, които държи боксьорът от Великобритания - тази във версия IBF.

"Казах, че Джошуа ще победи. Ще видим как ще се завъртят преговорите. Трябва да направя добра подготовка. Казах, че реванш между Кличко и Фюри няма да има. И между Джошуа, и Кличко няма да има реванш. Преговорите вървят вече. Има си правила. Аз съм официален претендент. Дали съм интересна хапка, това мен не ме интересува", каза Пулев.

"Смятам, че съм достатъчно силен да се подготвя както трябва. Такива изказвания, че Джошуа бил по-техничен от мен, това са пълни глупости. Въпрос на подготовка. Да, той е взривен, добър е, експлозивен, но си има и своите минути. Не може да има всичко. Да видим как ще вървят преговорите. В момента, в който стане ясно естествено, да, ще правя подготовка за него", добави Кобрата.