Кубрат Пулев получи страхотна новина от промоутъра на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа – Еди Хърн. По думите му двамата могат да се изправят един срещу друг за пояса във версия IBF още тази есен.

Всичко ще стане ясно до две седмици, когато Владимир Кличко ще даде отговор дали ще има реванш с британеца. При отказ на украинеца, Кобрата ще се изправи срещу Джошуа. В противен случай отново ще има мач между двамата, но най-вероятно ще се проведе през 2018 г.

"Ако Владимир откаже, няма съмнение, Джошуа ще се боксира с Пулев. Говорих няколко пъти с Бернд Бьонте, мениджър на Кличко. Владимир иска две седмици със семейството и тогава ще отговори. Имаме идеи за място и дата, възможностите са Кардиф, Лас Вегас, Китай, Дубай и Катар", разкри Хърн.

"Ако Кличко ми каже: "Какви са парите?" и има по-голяма оферта от чужбина, аз съм длъжен да се съобразя. Вече говорих с Кале Зауерланд, промоутърът на Пулев. С него сме приятели. Ще искам отсрочка за мач с българина, ако Кличко пожелае реванш. Но IBF може да я даде, може и да не я даде. Стигне ли се до разбирателство, Пулев е първият след Кличко", добави Хърн.