Истинска истерия за билети цари сред най-верните привърженици на германския Борусия Дортмунд, съобщава официалния сайт на клуба в интернет.

Още вчера се е заформило нашествие от палатки в близост до клубните каси за полуфиналната среща в Шампионската лига с Реал Мадрид, която ще се играе в сряда, 24-и април на стадион "Сигнал Идуна Парк".

Днес бяха пуснати в продажба билети за най-запалените ултраси, които членуват в някой от фенклубовете на "жълто-черните". Ценните хартийки бяха изграбени за минути.

Свободната продажба на билети стартира утре, от 10.30 часа българско време и феновете, които вече са се "установили" в палатки край касите имат предимство.

Всеки запалянко ще има правото да закупи не повече от два билета, срещу представена валидна лична карта. Както е известно, от съображение за сигурност стадион "Сигнал Идуна Парк" побира точно 65 829 зрители в мачовете от евротурнирите.

На "черния пазар" пропуските за срещата Борусия Дортмунд - Реал Мадрид могат да се закупят на средни цени от 300 евро, съобщава сайтът sport1.de.