Наставникът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп сподели след равенството 1:1 срещу Оснабрюк, че резултатът няма никакво значение.

Още по темата

 

"През първото полувреме имахме чудесна възможност, също и през второто полувреме. И двете ситуации ги изиграхме прекрасно и щеше да бъде напълно в реда на нещата да победим с 3:1. Но резултатът остава на заден план. Има доста по-важни неща, върху които трябва да работим в момента", каза Клоп, цитиран в официалната страница на Борусия Дортмунд в интернет.

"Дон-Вон Жи и Чиро Иммобиле играха за първи път, като преди това тренираха само три дни, от които само 20 минути с останалите момчета. За тях не беше възможно най-добрия старт да играят срещу третодивизионен отбор във форма и да всички погледи да бъдат насочени към тях."

"И двамата имаха по една добра голова възможност, но за съжаление не вкараха. От днес и двамата започват истинските тренировки с отбора. Не трябва да им бъдат поставяни оценки от това, което показаха срещу Оснабрюк. Важното беше, че и двамата показаха, че са опасни в атака."

"Попадението на Хенрих Мхитарян? Изключителен гол. Щеше да бъде кристална дузпа, ако той беше паднал на тревата след съприкосновението със съперниковия футболист. Но той не искаше дузпата, желанието му беше да вкара топката в мрежата. Изпълнението му беше много класно."

"Оснабрюк започва участието си в трета лига през уикенда и би трябвало да се намира в оптимално физическо състояние. Нормално е при нас някои неща да не се получават в тази фаза на подготовката", добави Клоп.