Младежкият национал на България Едисон Йорданов вярва, че скоро ще може да направи своя дебют за първия отбор на Борусия Дортмунд в Бундеслигата.

Талантът отново беше извикан от треньора на "жълто-черните" Юрген Клоп за подготовката на отбора и се представи великолепно. В един от мачовете Едисон отбеляза и попадение.

"Отзивите за представянето ми там са изцяло положителни. Това ми каза треньорът ни във втория тим Давид Вагнер, който е близък приятел с Клоп", започна Йорданов пред вестник "24 часа".

"Тъй като Бундеслигата започва чак през втората половина на август, аз се върнах в Борусия II, защото за мен важното е да играя постоянно."

"Знам, че е трудно, но си пожелавам да стигна и до групата на първия състав за мач от първенството. Конкуренцията е голяма."

"В отбора дойдоха играчи като Чиро Иммобиле и Адриан Рамос. Сезонът с Борусия II започна успешно и дано това да е добър знак."

"За мен най-важното е, че съм в клуб като Борусия, където младите играчи винаги са получавали шанс. Ще се боря да го заслужа", каза още 21-годишният Едисон Йорданов.