Треньорът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп се изказа умерено след равенството 2:2 срещу Падерборн, въпреки сериозните съдийски грешки от страна на стария познайник Волфганг Щарк.

Още по темата

 

"Трудно ми е да говоря за футбол след контузията на Марко Ройс.  Нямам проблем с равния резултат и изпитвам голям респект към работата, която се върши тук в Падерборн", каза Клоп след мача.

"През първото полувреме направихме много правилни неща. През второто полувреме - доста по-малко. Мачът се промени и ние допуснахме нашият противник да ни застрашава с доста дълги топки."

"Имахме и своите възможности. Вкарахме трети гол и стреляхме доста пъти покрай гредите. Всеки, който е видял набедения за засада гол, със сигурност ще бъде на моето мнение: такова попадение не можеш да го отмениш."

"Тогава повеждаш с 3:1 и си свършил работата си. Това отново не беше добър ден за нас. Ние трябва да работим. Качеството е това, което постигаш от наличния потенциал."

"В някои моменти го правихме добре, в други по-малко. В трети - още по-малко и по този начин направихме мача на нашия противник лесен", допълни Клоп.