Най-после връзката на световен шампион с Германия има щастлив край: Матс Хумелс ще се жени за приятелката си Кати Фишер през лятото.

Двамата вече са сгодени, след като седем години и половина са гаджета. Според вестник "Билд ам Зонтаг" капитанът на Борусия Дортмунд паднал на колене пред Кати по време на новогодишната ваканция в Дубай, задавайки й въпроса на всички въпроси.

Те още не носят годежни пръстени, но вече трескаво правят подготовката за сватбата, която ще се състои през лятото.  Матс и Кати се запознават през 2007 година по време на кино-прожекция. Разменят телефонните си номера и набързо разбират, че са един за друг.

"Ние останахме същите личности както преди седем години и половина, не се променихме. Радваме се на едни и същи неща. Ако хората осъзнаят, че имат всичко и колко хубав може да бъде животът, разделите щяха да бъдат по-малко", споделя Фишер, която беше пратеник на вестник "Билд" по време на Мондиал 2014 и "допингираше" любимия си със соево лате и много любов.

След Мондиал 2014 три германски национали скъсаха с дългогодишните си приятелки и дори се заговори за някакво проклятие. Мануел Нойер се раздели с Катрин Гилх, Бастиан Швайнщайгер скъса със Сара Бранднер, а Манди Капристо би шута на Месут Йозил.