Британският поп-изпълнител Роби Уилямс е отявлен фен на футбола и като такъв беше потърсен за коментар преди сблъсъка между Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд от полуфиналите за купата на Германия.

Още по темата

 

"О, много трудно ми е да сравня Пеп и Юрген, защото и двамата са брилянтни, гениални треньори. Те са големи тактици и изпипват най-малките детайли", започна Уилямс пред вестник "Билд".

"Не зная кой от тях двамата е по-добър. Юрген си е Юрген, той е фантастичен и има страхотен характер. На него му присадиха коса. Това е нормално. Юрген е суетен мъж, но и аз съм такъв. Не зная... добре де, избирам Пеп, защото е супер-супер-готин. Но аз обичам също така и Юрген Клоп."

"Бундеслигата или английската Висша лига? Висшата лига, защото от дете съм израснал с това първенство и го познавам по-добре от всяко друго по света."

"Още като малък се интересувах от статистиката - кой е вкарал, в коя минута, колко са били зрителите на стадиона, какво е било времето, кой е избран за най-добър играч на мача."

"Германският футбол е от най-висока класа. В момента при вас играят най-добрите футболисти в света, но моето сърце избира Висшата лига."

"Томас Мюлер е футболист, който търси гола и вкарва рядко извън наказателното поле. Той е изключителен талант", добави Роби, който не крие симпатиите си към Борусия Дортмунд.