Звездата на Борусия Дортмунд Марко Ройс е на мнение, че Байерн Мюнхен е най-добрият отбор в света към този момент. Тази вечер "жълто-черните" гостуват на баварците в полуфинален мач за Купата на Германия.

Още по темата

 

"Ние сме Борусия Дортмунд и имаме качествата да победим всеки голям противник, включително и Байерн. Вече сме го доказали през годините. Играем само за победа", започна Ройс пред вестник "Билд".

"Ние трябва да имаме добър ден тази вечер, това е ясно. Да играем смело, уверено, да сме оптимисти и да търсим свободните пространства в предни позиции. Ще дадем всичко от себе си за победата и съм оптимист, че ще успеем."

"По мое мнение в момента Байерн Мюнхен е най-добрият отбор в Европа и света. Те имат изключителни играчи и страхотен колектив. Чудесно е да мериш сили с такива противници."

"Юрген Клоп свърши чудесна работа тук и изгради нещо голямо. Той заслужава голямо уважение. Ние искаме да се класираме на финала, да спечелим купата и ако се получи, ще бъде много хубаво и за треньора", добави острието.