Капитанът на Борусия Дортмунд Матс Хумелс заяви, че началото на мача срещу норвежкия Одд от плейофите в Лига Европа, е започнал като филм на ужасите.

Още до 22-ата минута скандинавците поведоха с 3:0, но впоследствие "жълто-черните" се взеха в ръце и направиха знаменит обрат до 4:3.

"Началото беше като филм на ужасите. Не знам защо започнахме толкова зле. Беше истински кошмар, но успяхме да го преодолеем. При 0:3 всички продължавахме да вярваме, че можем да спечелим. Сега сме доволни, но съжаляваме, че в края не успяхме да вкараме още един или два гола", каза световният шампион с Германия.

Треньорът на рурците Томас Тухел заяви, че е останал като гръмнат след като Одд е повел с 3:0.

"Началото не беше добро. Не бяхме подготвени за това, което се случи. Бях шокиран да видя колко лесно ни вкарват голове. Но показахме отборен дух и обърнахме. Това беше впечатляваща победа. Имахме толкова много положения и можехме да вкараме още голове".

"Получи се невероятен мач. Поуката, която си взехме е, че можем да оцеляваме в най-трудните ситуации. С цялото ми уважение към нашия противник, но сме убедени, че ще спечелим и на реванша", каза Тухел.