Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоахим Вацке е сигурен, че Марио Гьотце ще може да покаже отново пълния си потенциал, след като напусна Байерн и се завърна на стадион "Сигнал Идуна Парк".

"Ние сме сигурни, че нашият треньор Томас Тухел ще успее да върне Марио на онова високо ниво, на което той беше преди време", отсече Вацке пред вестник "Билд".

"В Мюнхен Марио мислеше твърде много по време на мачовете. И това се отрази на лекотата в играта му, която не се получаваше толкова просто, както преди."

"Не спирах да поддържам връзка с него и вярвах, че той ще се върне. Винаги си пишехме съобщения - след гола му във финала на Мондиал 2014, след мачове в Шампионската лига. Но това е нормално, когато някой е играл 10 години при нас и е изграден в нашия клуб. За определени играчи Дортмунд винаги ще бъде семейство."

"Разбира се, че сме наясно от реакцията на феновете. Има много такива, които не се радват от завръщането му, но повечето са доволни. Самият Марио вече заяви, че иска да обори критиците си с играта на терена", допълни босът на Борусия.