Още един световен шампион с Германия се раздели с гаджето си, с която бяха заедно на Мондиал 2014. Този път става дума за новата покупка на Борусия Дортмунд Андре Шюрле и неговата Монтана Йорк.

Галерия

"Изкарахме две разкошни години заедно, но решихме да се разделим заради различия в съвместния ни живот", коментира Шюрле пред вестник "Билд".

25-годишното крило уточни, че двамата са взели решението заедно. Наскоро Монтана изтри снимка, на която е с годежен пръстен.

Само допреди няколко седмици двамата изглеждаха повече от щастливи заедно и дори се заговори за сватба, която беше запланувана за следващата година. Те дори изкараха обща ваканция с Марио Гьотце и неговата Ан-Катрин Брьомел. 

Интересното е, че двете госпожици също са близки приятелки, така че се очаква Монтана да пътува за Дортмунд в близките месеци. Но не заради Андре...

Шюрле се запозна с канадския модел през 2013 година, докато беше футболист на Челси. Така Андре се присъедини към клуба на световните шампиони от Бразилия, които скъсаха с гаджетата си от онова време. Другите са Бастиан Швайнщайгер, Сами Кедира, Месут Йозил и Мануел Нойер.