Контузените доскоро Марк Бартра и Андре Шюрле се завръщат в състава на Борусия Дортмунд за утрешния домакински мач срещу Реал Мадрид в Шампионската лига, гарантира треньорът Томас Тухел. На линия са също така голмайсторът на тима Пиер-Емерик Обамеянг и другият нападател Адриан Рамос. 

Така Марко Ройс е единственото голямо име на "жълто-черните", което няма да видим в утрешния двубой. Именно той вкара два гола във враттаа на "белия балет" при последната им визита на стадион "Сигнал Идуна Парк

"Всички мои футболисти, които днес тренираха, завършиха заниманието без проблеми и са готови за мача утре. Ако не се случи нищо извънредно, утре ги чакам в 11 часа на тренировка и ще планираме срещата с тях", каза Томас Тухел на днешната пресконференция. ".

"Разбира се, че гледахме последните мачове на Реал и се опитваме да ги анализираме, като не се влияем от получените резултати. Очакваме Кристиано Роналдо в топ форма. Това е мач от Шампионската лига и най-добрите винаги дават най-доброто от себе си. Ние сме готови за това. "

"Техният квартет е изключителен. Играчи като Кристиано, Гарет Бейл, Карим Бензема и Алваро Мората са много опасни. Ние имаме нужда от пределна концентрация и солидарност в играта. Кристиано е един от най-добрите в света и е роден победител. Очаквам възможно най-силния Реал", добави Тухел, чийто тим е в серия от 4 поредни победи във всички турнири, при голова разлика 20:2.

За капак Реал Мадрид загуби последните си три визити в Дортмунд с голова разлика 2:8, а общо има две равенства в петте си мача на този стадион...