Треньорът на Борусия Дортмунд Томас си призна, че не е очаквал подаването на Пиер-Емерик Обамеянг да стигне до Марко Ройс при изравнителния гол за тима му снощи.

"При решаващия за нас гол изглеждаше, че Обамеянг прави центрирането с една идея по-късно. Но за щастие не се оказа така и Ройс успя да стигне на скорост и да засече топката във вратата. Сигурен съм, че за Оба това е бил особен мач, но не съм имал съмнения, че той ще даде най-доброто от себе си", коментира радостният специалист.

"Мачовете на Борусия Дортмунд, но и много нервни. Направихме добър старт в първите 3-4 минути и имах добро усещане, но след това допуснахме твърде много елементарни грешки. Останах с убеждението, че сами давахме възможност на противника да ни атакува. Взимахме грешните решения, но в края всичко беше чудесно. Винаги натискаме газта и търсим гола. Строших много нерви в този мач!"

"Много съм щастлив, че постигнахме равенството след два гола пасив на терена на Реал Мадрид и че успяхме да спечелим групата си. Защитавахме се много смело. Що се отнася до жребия, той не зависи от нас - ние трябва да играем на лимита във всеки мач, срещу всеки един противник, който ни се падне. Вярваме си, че можем да го сторим", добави Тухел.