Треньорът на Борусия Дортмунд Петер Бос не планира промени, въпреки колебливите резултати на отбора в последните седмици.

"Жълто-черните" записаха само една победа в последните си пет срещи във всички турнири, а Бос за първи път е поставен под напрежение след серия от три поредни двубоя без успех.

"Няма да променяме нищо. Стилът ни на игра даваше резултати в началото на сезона. Играчите се забавляваха и мачовете ни бяха много интересни за гледане. Нещата не са се изменили особено. Просто в първите мачове вкарвахме от полу-положения, а в последните ни срещи пропускаме от чисти позиции. Подобни дребни детайли могат да решат много неща", коментира холандският спец.

Борусия направи най-силния старт в историята си в Бундеслигата с осем победи и равенство в първите си девет мача, но серията беше прекъсната на 14 октомври с поражение с 2:3 от РБ Лайпциг на "Сигнал Идуна Парк", последвано от разочароващо представяне за 1:1 срещу АПОЕЛ в Никозия в Шампионската лига и ново равенство 2:2 срещу Айнтрахт във Франкфурт в първенството.