Бразилската легенда Зико е на мнение, че мачът срещу Холандия утре трябва да бъде последен за Луис Фелипе Сколари начело на Бразилия.

Под ръководството на наставника южноамериканците преживяха най-голямото си унижение в историята, губейки с 1:7 от Германия и според бившия национал това трябва да бъде краят на престоя на Фелипао начело на отбора.

„Имаме нужда от хора, които да накарат Бразилия да играе различно. Истината е, че за последната година, от Купата на Конфедерациите насам, нищо в отбора не се промени. На него му липсват алтернативи и съперниците намериха начин да ни се противопоставят“ изтъкна Зико, който участва на 3 световни първенства и според мнозина бе част от най-добрия отбор на Бразилия в историята, който обаче така и не стана шампион.

„Ако се замислите почти всички титуляри не бяха ключови играчи за своите клубове през последния сезон. Дори Неймар изкара доста време на пейката в Барселона, а бе най-добрият за Бразилия. Фред, Марсело и Хълк бяха непостоянни. Дори и Давид Луис и Оскар не бяха сигурни за местата си в Челси. Мнозина специлиасти твърдят, че това не е истинският бразилски футбол, но ние не ги слушаме. Едно от нещата, които трябва да се направят е да гарантираме, че най-добрите играчи ще останат в нашето първенство и няма да ходят в Европа“ добави той.

Зико вече има и човек за позицията, като смята, че Муриси Рамальо е най-подходящ за поста. 58-годишният наставник в момента води за трети път Сао Пауло, но и преди години бе спряган за селекционер. „Той е един от най-успешните треньори в бразилската лига, която е много трудна“.