Николай Михайлов направи любопитен коментар за преминаването си в турския елитен Мерсин, след като една година бе дълбока резерва във Верона.

Както е известно, преди дни италианците се отказаха без пари от Михайлов и той успя да си уреди договор с Мерсин.

„Още на първия месец се скарах с треньора във Верона и това ми попречи да се наложа в отбора. След това получих и контузия. Имах един-единствен мач за Верона и всичко приключи", заяви Михайлов на пресконференция.

„Договорът ми с Мерсин е за две години. Говорих с треньора, аз отивам за първи вратар там. За мен финансите са на заден план сега. Макар че ми дадоха един много добър договор".

"Имах оферта от Фулъм и докато се разбера с Верона, взеха унгарски вратар, който взима два пъти по-малка заплата от мен. Затова нещата не се получиха. Имах оферти от два други турски клуба".

"Имах още от Швейцария и Израел но исках да изчакам още малко време, за да се разбера с Верона", обяви Ники.

„Никога не ми е минавало през главата да се връщам в България, защото имах оферти от чужбина. Не искам да обиждам българското първенство, но аз имам качества за чужбина."

„В моята кариера това е крачка напред, с оглед на последната една година. За вратарите винаги е по-трудно. Виждате какво футболисти играят сега в Турция. Със сигурност е крачка напред", завърши Михайлов.