Религиозният плейбой Благой Георгиев направи интересен коментар за най-добрия български футболист през новия век Димитър Бербатов.

"Димитър Бербатов е точно такъв човек и извън игрището. Той е неразговорлив, вглъбен в себе си, но като цяло е добро момче", отсече полузащитникът пред руския седмичник "Футбол".

"Той се смяташе за най-добър футболист на България. Герои обаче има по време на война, не във футбола. Беше ми много приятно да играя с него, както между другото и с много други."

"Сега всички те си тръгнаха от националния отбор или завършиха кариерите си. Аз също имах конфликт с треньора и ръководството и заради това приключих участията си за България."

"Ще ви разкажа защо пропуснах един мач в Бундеслигата на Дуисбург. Купих си нов мерцедес и отидох на тренировка. Скоро бях вкарал на Шалке. След това още веднъж бях титуляр и изведнъж въобще не попаднах в групата."

"Попитах треньора защо, а той ми отговори: „У нас така не е прието. Президентът ни има кола от тази марка, а твоята е по-хубава." На следващата тренировка отидох с такси и се върнах в състава", признава любителят на женската красота Благо Георгиев, който си има нова връзка.