Съпругата на бившия национал Валери Божинов Николета Лозанова твърди, че не изпитва вина за срива в кариерата на голаджията.

Снайперистът в наказателното поле бе принуден да заиграе в Левски, след като не си намери класен отбор в чужбина, а през септември подсили втородивизионния италиански слабак Тернана, който най-после победи след девет мача без успех.

Реализаторът обаче бе унизен публично - наставникът на Тернана го извади от игра само 16 минути, след като го пусна като резерва в средата на второто полувреме.

"Статистиката е най-безспорното доказателство, а тя за съжаление показва, че още преди да сме заедно, по времето на предишните му отношения, кариерата му е тръгнала низходящо", каза Николета пред списание "Love Style".

"Така че няма как да изпитвам чужда вина. По-скоро се надявам сега, когато отново тръгна възходящо, тази тенденция да се запази", продължи бившата плеймейтка, която очевидно намира Тернана за класен отбор.

"За никого не е тайна, че съм доста свободолюбива, в рамките на допустимото. Искам да имам лично време за релакс и женски процедури и не обичам това ми спокойствие да бъде нарушавано в излишни обяснения за всяка моя крачка."

"Караниците ни са именно само от такова естество. Сега определено съм в по-неудобната ситуация, имайки предвид, че той е в нова, непозната за мен среда, но не постъпвам като него".

Николета коментира и интимния си живот с голаджията: "Ревността му е неукротима, така че смятайте, че сексът ни винаги е много бурен".