Димитър Бербатов може да заиграе на два часа път от родния Благоевград. Или поне така се надяват в гръцкия ПАОК, съобщава вестник "Стандарт".

Гръцките медии съобщиха, че до затварянето на трансферния прозорец на 2 февруари тимът ще направи всичко по силите си, за да вземе българския нападател.

Това обаче ще е изключително трудно, след като агентът му Емил Данчев вече заяви, че Бербатов ще остане в Монако най-малко до лятото.

И въпреки това в ПАОК се надяват на промяна днес-утре. Вече на два пъти българинът сменя клубната си принадлежност в последния момент. Така бе при трансферите му в Манчестър Юнайтед и в Монако.

В същото време Бербатов благодари за всички пожелания за рождения му ден. Той се пусни снимка със зелен балон на който пише "Благодаря" на българския, английски и френски език.

Бербо има нов конкурент в атаката на Монако. С тима подписа 22-годишния бразилец Матеус Карвальо. Нападателят идва от Флуминензе и подписа до края на сезона.

През последните дни се появиха слухове, че интерес към Митко проявяват Куинс Парк Рейнджърс, Евертън, Хъл Сити и Кристъл Палас.