Мениджърът на Димитър Бербатов - Емил Данчев, обяви ексклузивно в Gol.bg, че наистина се водят преговори за подновяване на контракта, на българина с Монако.

Още преди няколко дни вицепрезидентът на "Монегаските" Вадим Василиев обяви пред френското издание "Льо Паризиен", че двете страни са стартирали разговори за подновяване на договора, който към днешна дата е до края на сезона.

В последните 2-3 дни обаче усилено се говори, че има голяма вероятност Манчестър Юнайтед да върне Радамел Фалкао на базирания в княжество Монако клуб.

Въпреки това обаче преговорите между Монако и Димитър Бербатов са на лице, но за момента са само предварителни.

Емил Данчев изрично помоли за търпение относно бъдещето на клиента му, като обяви, че когато нещата станат ясни и има подписан нов договор, тогава всички ще разберат.

"Вижте, когато нещата станат ясни и има нещо, тогава всички ще разберете. За момента обаче няма какво да ви кажа. Аз съм си в България", обяви импресариото пред Gol.bg.

"Както Вадим Василиев каза преди няколко дни, има преговори, които са само предварителни. Всичко е въпрос на време и както вече ви казах, когато има нещо официално, вие ще разберете".

Около бъдещето на Бербатов има доста противоречиви информации напоследък, тъй като до преди няколко седмици се говореше, че Монако може би няма да иска да го задържи заради честите му травми, но очевидно истината далеч не е такава.

Калоян Ангелов, Gol.bg