Галерия

Футболистът Благой Георгиев и половинката му Есмер Омерова определиха 4 септември за дата на предстоящата си сватба. Двойката е решила венчавката да се състои в родината на силиконовата танцьорка в Москва, съобщава „Всеки ден".

Футболистът на „Рубин" (Казан), който се прочу с издънката в Рим, където се опита да издълбае с монета инициалите си на една от колоните на Колизеума, но за щастие бе заловен в момента на нарушението от охраната и бе откаран в ареста в Рим, вече е в трескава подготовка за събитието.

Благо Колизеума, както е новият прякор на Джизъса, смята да покани най-близките си приятели, колеги и много известни личности. Георгиев планувал да покани целия национален отбор от България, а дъщеря му Йоана и синът му Давид ще са му шафери.

Татуираният ритнитопковец е луднал по танцьорката Есмер Омерова, издават приближени до него. Въпреки многото му връзки с родни красавици той така и не се осмели да предложи брак на някоя от тях, дори и с майката на децата си Христина не се врече пред Бог.

Сексапилната руска танцьорка, която е сравнявана с холивудската звезда Анджелина Джоли, вече обикаля бутиците за бяла рокля за венчавката. 33-годишният бивш национал смятал да вдигне пищна и кичозна сватба, за която да се говори поне до края на 2015 г. Джизъса е фен на всичко лъскаво и обича да присъства по медиите повече с личния си живот, прическите и облеклото си, отколкото с успехите си на терена. 

„Благо надмина Николета Лозанова. Станал е много суетен и на ден качва по повече снимки, отколкото всички златотърсачки, взети заедно", коментират го колегите му. Драскачът от Колизеума смятал след пищната сватбена церемония в Москва да вдигне и в България още по-кичозно тържество с най-актуалните чалга певици, на които е фен.