Половинката на българския футболист Благой Георгиев - Есмер Омерова, вероятно е бременна! В това се усъмниха фенове на руската танцьорка, след като вчера тя публикува интригуваща снимка в социалните мрежи. Есмер разпространи кадър на майка с дете, което моментално породи слуховете, че рускинята е бременна и ще зарадва футболиста с наследник.

Преди дни Омерова заля мрежата с дузина снимки на Благо Георгиев. Както „Всеки ден" писа, влюбените определиха 4 септември за дата на предстоящата им сватба. Двойката е решила венчавката да се състои в родината на силиконовата танцьорка - в Москва. Церемонията ще бъде огласена от Азис, който е поискал 15 000 евро хонорар.

Само преди седмици футболистът на Рубин (Казан) се похвали, че е прибрал децата си под крилото си в Русия. Полузащитникът веднага публикува в социалната мрежа снимка с двете си отрочета, които е гушнал. Малката Йоана и братчето й Давид са деца на Благо от бившата му Христина Витанова, а сега и Есмер се е запознала с децата. По време на престоя на наследниците на Благо Колизеума за тях се е грижела годеницата на футболиста - руската танцьорка Омерова.

„Децата се запознаха с бъдещата си мащеха. Рускинята много им се радва и е решила с тях да тренира, докато си направят свое с Благо", коментираха преди време близки на ентусиазираната от гостите руска танцьорка, която, изглежда, не се е бавила много и вече ще дари футболиста с трето дете.

Плейбоят по всякакъв начин се опитва да избяга от скандалите, в които се забърка последните месеци. Припомняме, че в Италия най-набожният и гелосан футболист се опита с монета да издълбае името си на Колизеума и бе арестуван. Георгиев се надява с предстоящата си сватба и евентуално бебе медиите бързо да забравят за срамната случка на нашенеца в Рим.