Валери Божинов и Иван Бандаловски станаха част от празненствата по случай 70-годишния юбилей на сръбския гранд Партизан. Двамата спазиха дрес кода и се появиха в елегантни бежови костюми на събитето, провело се в неделя вечерта в Националния театър в Белград, съобщи Би Ти Ви.

На празненството присъстваха ръководството на клуба, бивши и настоящи футболисти заедно със своите семейства, както и известни фенове на "черно-белите".

"Партизан е бил и ще бъде по-силен от всички и всичко. Любовта към този клуб отдавна се е превърнала в константа и именно тя е причината да ставаме все по-силни и да вярваме в себе си. Партизан - това са хората, феновете, спортистите и всички, които безвъзмездно обичат клуба".

С тези думи президентът на клуба Зоран Попович откри церемонията. На голямата видеостена бе прожектиран и документален филм с най-славните моменти на клуба през годините.

Най-интересна бе пиесата, изиграна от студенти от сръбската театрална академия, представяща сънищата на един обикновен фен на "гробарите".