Галерия

Моделката Даниела Арнаут, която стана известна преди години с връзката си с футболиста Димитър Бербатов, вече има нов обект на своите желания, съобщава "България Днес".

Отскоро стилистката и танцьорка има връзка с един от най-желаните тийнидоли в момента - поп певеца Дани Леван. На няколко поредни светски събития в столицата той бе засечен да купонясва лудо с Даниела, а близки до новата светска двойка разкриват, че двамата определено не щадят средства и чувства, за да се радват един на друг.

Първата им поява бе на Седмицата на модата в София, където певецът бе придружен от фолкпевицата Джорджия, за да прикрие връзката си към Даниела.

Малко по-късно обаче двамата бяха отново заедно, а милото им отношение един към друг на откриване на столично хаус заведение затвърди мнението, че между моделката и изпълнителя има много повече от приятелство. Певецът признава, че много гръцки и испански момичета са го сваляли, но според него по-красиви от българките няма.

Арнаут дълго време избягваше публичните изяви, тъй като тежко преживя драмите около разкриването на връзката й с Берба. "Докато бяхме заедно с Бербатов, Елена вече му беше приятелка. Знам доста неща за нея, но не искам да ги казвам. Тя ми беше бясна, след като разказах за Бербатов, беше полудяла.

Но трябва да ми е благодарна! Заради мен той се кротна и стана човек. Иначе днес нямаше да има семейство, а щеше да продължава по стария начин", разказа преди време пред "България Днес" Даниела Арнаут.

Танцьорката споделя, че след като през 2007 г. прави разкритието си за връзката с Бербатов, в обществото започва да понася само негативи. "Почти не смеех да изляза. Всички ме сочеха с пръст. Беше истински кошмар за мен и близките ми", спомня си Даниела.

"Всички се бъркат в личния живот на звездите - това е цената на славата. Хората имат право да знаят всичко за тях и затова те трябва да внимават какво правят. Бербатов не прави изключение. Той е една от малкото истински звезди в България. Успех пожелавам на всеки, който се опитва да научи нещо за Бербатов. Той иска да е скрит и никога не е бил показен", добавя Арнаут.