Шота Арвеладзе е напът да смени Игор Тудор като треньор на ПАОК. Въпреки че босът на солунския гранд Иван Савидис преди дни заяви, че няма да уволнява хърватина, в грузинската преса се появи информация за контакти между Арвеладзе и "черно-белите".

Сайтът sportall.ge разкрива за преговори между специалиста и гръцкия тим. Твърди, че двете страни са в интензивна комуникация. Така че е възможно Димитър Бербатов скоро да има нов треньор.

Споменава се, че 43-годишният грузинец вече е разговарял за финансовите условия, а също така е поискал и банкови гаранции заради икономическата криза при южните ни съседи. За последно Арвеладзе работеше в Турция с Кайзериспор, Трабзонспор и Касъмпаша.

Новината идва на фона на спекулациите, че обтегнатите отношения между българската звезда и Игор Тудор вече са започнали да се затоплят. Хърватският специалист се е навил да пуска по-често българина след дербито с Олимпиакос. Очаква се Димитър да започне титуляр и срещу Паниониос за Купата на Гърция днес.

Според Onsports.gr "химията между двамата отново е започнала да се получава". Тудор е обещал да го използва доста по-активно занапред и да намери най-добрия начин да съвместява играта му с тази на Стефанос Атанасиадис. 

Миналата седмица в Гърция се спекулираше, че имало разговор между Тудор и собственика Иван Савидис, а разискваната тема била отношението към Бербатов и честото му заседяване на пейката.