Българският полузащитник на ЦСКА Москва Георги Миланов заяви пред официалния сайт на "армейците", че усеща, че започва нов етап в неговата кариера.

24-годишният Миланов се завърна в ЦСКА, след като прекара втората половина от предходния сезон под наем в швейцарския Грасхопърс. Там той изигра 11 мача, а контузия го остави извън терените за повече от месец.

"В Швейцария бе много хубаво, но ЦСКА е моят дом. Тук са моите приятели и се радвам, че вече се видях с тях. В момента тренирам усилено за новия сезон, но ще ми трябват още 2-3 седмици, за да вляза в оптимална форма. Усещам, че започва нов етап от кариерата ми", заяви Миланов.

"Не беше приятно, че трябваше да пропусна шест седмици заради контузия, но се чувствах много добре на терена в ролята на вътрешен полузащитник. Това ми помогна да подобря формата си", добави бившият играч на Литекс.

"Целта пред мен през новия сезон е да започна да играя редовно, а головете ще дойдат сами. Наясно съм, че конкуренцията в клуб като ЦСКА Москва е огромна, защото тук има много добри играчи. Затова и целта пред нас е само една - да спечелим титлата и купата на Русия", завърши Миланов.

През миналия сезон Миланов записа 18 мача за ЦСКА във Висшата лига на Русия, а московчани станаха шампиони.