Рекордьорът за най-много мачове за българския национален отбор – Стилиян Петров, направи първа тренировка с Астън Вила след знаменитото си завръщане.

37-годишният халф, който се пребори с левкемията и възобнови кариерата си, се включи в лятната подготовка на бирмингамци и ще се опита да убеди новия мениджър на отбора Роберто Ди Матео, че заслужава договор.

За да влезе във върхова форма, Стенли тренираше по три пъти на ден и в момента е близо до физическото състояние, в което беше, преди принудително да прекрати кариерата си.

От новия сезон Вила ще се състезава в Чемпиъншип, като се очаква Ди Матео да пусне българина в някои от мачовете в предсезонното турне, което ще се проведе в Австралия.
 

 

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Favfcofficial%2Fvideos%2F1215874115123322%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allowFullScreen="true"></iframe>