Бившият национал Димитър Бербатов е един от вариантите на Наполи за заместник на контузения Аркадуиш Милик, съобщават медиите на Апенините.

Полският стрелец получи тежка контузия в коляното и ще отсъства от терените около четири месеца. На "Сан Паоло" искат по най-бързия начин да намерят заместник на Милик, но той трябва да е свободен агент, защото трансферният прозорец е затворен. Бербатов е един от топ вариантите пред Наполи, а другите са Емануел Адебайор, Мауран Шамак и Кевин Курани.

Голмайстор №1 в историята на националния ни отбор продължава да е без отбор, след като през лятото договорът му с гръцкия ПАОК не беше подновен. Името на Бербо беше спрягано за куп нови места, включително и за Индия. През кариерата си той беше близо на два пъти да заиграе в Серия "A" – с екипите на Фиорентина и Ювентус, но в последните моменти предпочете други оферти.

Милик пък беше привлечен в Неапол през лятото за заместник на продадения за 90 млн. евро в Юве Гонсало Игуаин. Той започна престоя си зашеметяващо, след като вкара 7 гола в 9 мача преди да получи тежката контузия. В момента южняците разполагат с един чист нападател в лицето на Маноло Габиадини.